Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • macleody
    #1382
    Ha az aktív monitoron nyomsz egy "C"-t középre ugrik a "célkereszt". A HUD-on látni fogod, a TGP-nél egy kis rombusz, a mavericknél egy nagyobb kör, a közepén ponttal, alul-felül meg kétoldalt kis vonallal. Mint egy crosshair az fps-eknél.
    TGP-vel megkeresed a célt, befogod /BCTRL+UP/ kis négyzetnek kell lennie a célon és point feliratnak. Ha hosszan nyomod a bal control+felfelé nyilat megjelöli a célt. Átváltasz a maverick monitorra, nyomva tartod a "V"-t, ekkor a kamera a kijelölt célra ugrik. Ezt akár 20km-ről is megcsinálhatod. Én kb. 7-8km-re a céltól elkezdem nyomkodni a BCTRL+UP-t amíg a maverick be nem fogja a célt. De általában csak 6km alatt tudok lőni. Ha röviden nyomod a "V"-t vált egy fokozatot a nagyításon. A TGP nagyításán a HOME és az END gombokkal tudsz még pluszban változtatni.
    Ezeket persze az X52-n nyomkodom nem a billentyűn, csak nem tudom a HOTAS beállításokat, mert saját profilt használok.
    Ha van JATC az nagyban megkönnyíti a dolgot, mert megadja a célpont koordinátáit.
    Ha elírtam valamit majd jön Leon bácsi és helyre teszi a dolgot :)