Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    Ez a FOV egy érdekes dolog.Nekem inkább ugy tünik mintha nem a pilóta feje fordulna hanem a kabin képe fordulna el az egyik éle mentén és a távolabbi él megnyulna. a Pilóta FOVja állandó, de azért hogy kitöltse a látómezőt ezért ki kell nyuljani
    valahogy igy értem
    Zold amikor elöre néz piros mikor oldalra és a fej nem mozdul max egy határon tul.
    A FOV növelése is érdekes számomra ,mert lényegében nem történik nézőszög nagyitás egyszerüen csak a kamerát hátrább tolják és igy azonos nyitási szög mellett több részlet kerül a monitorra, de ez azt eredményezi, hogy valótlan lesz a látképed,mert ahhoz, hogy mondjuk egy 90 fokos FOV-ot láss lehet , hogy 2m-re kell lennie a kamerának a valós 1m helyett.

Ezek természetesen csak az én eszmefuttatásom (mivel nem értek a programozáshoz) ahogy elgondoltam és amit eddig láttam különbözö játékokban.