Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • pontijonny
    Tudod mit kell csinálni. Jóóóóóóó nagyokat bólogatni nekik,és biztosítani őket ,hogy tökéletesen látják a dolgot ,erre gipsz jakab megnyugszik,nektek meg mint mondtam hótmindegy:) Aztán ha Gipsz jakab mondjuk egyzser csak úgy érzi, hogy majd kipróbál egy igazi szimet és mint sokszor sok esetben pl bejött a Clod ba akkor mindenkilelövigyorsan ,erre aztán két féle reakció jöhet. Vagy eltöpreng,vagy kijelenti ,hogy az egy xar. Mondjuk meg is értem őket ,mert ki szereti ha állandóan a farok rossz oldalán állni. Azt nehéz beismerni,hogy tehetségtelen a műfajhoz,vagy nem akar (jobb esetben) nem tud elég időt szánni a dologra,így marad a xarozás. Emberi tulajdonság.
    A repszim azaz ezek a rep harci szimek lássuk be nem valók mindenkinek,ahogy az életben sem lehetett mindenkiből vadászpilóta,vagy bombázó,mert kellettek hozzá megfelelő tulajdonságok,úgy itt se ,bárhogy is vágyakozik rá sok ember. Mert van aki gyakorolhat napestig akkor se talál el egy parlamentet se ha az az orra előtt van. Volt ilyen srác annó a ricsiben ,de ettől még lelkes volt,és szerettük ,viszont ő is tisztán látta mi a helyzet:)
    Szóval ez egy ilyen szerintem,nem kell velük foglalkozni. Engem nem is igazán ezek bosszantottak soha hanem,hogy futkározik adminokhoz a sok gyenge lelkű,mert maga nem tud kiállni a vélt vagy valós igaza mellett. Na ez a beteg dolog szerintem:)

Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.02.03. 09:29:05