Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
pontijonny #13050 Tomi:) Nekem ebből az jött le,hogy te diplomatikusan megegyezés útján,hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon elvet követve intézted,míg én az igazságot kerestem. Azt egy szóval sem vitatom,hogy eredményesebb a te általad választott módszer,viszont én meg nem szeretem a xart kenegetni. Az egy más kérdés ,hogy míg engem azért baxtak ki mert sértette őket az igazság,és a hatalmuknál fogva ezt megtehették, (mindenesetre és végig normális hangnemben beszéltem velük) de sajna ezt megszoktam már ,bár azért amilyen szöveget megengedett pl velem szemben ez a jonny gyerek kétlem ,hogy szemtől szemben ezt abszolválta volna,tipikus nethuszár hozzáállás:)
Szóval nem vagyunk egyformák,nincs is evvel semmi baj,csak ha már vetted a fáradságot ,hogy véleményezz engem akkor gondoltam lásd az érem másik oldalát is.
Mindamellett ezek a szim meg nem szim viták teljesen értelmetlenek ,most,hogy nem foglalkozom behatóbban a "repkedéssel" kicsit tisztábban látom ezt szerintem.
Játékokról beszélünk, mindenkinek habitusától függ mi jön be,de azért lássuk be ,hogy sok év szimulátorozás után max egy két hét amig megszokja az ember egy egy bonyolultabb gép kezelését és utána az is rutinszerűvé válik ,észre sem veszi mit miért csinál, automatikus minden mozdulat,ergo hót mindegy,hogy DCS vagy wartündér mert a végeredmény ugyan az lesz le kell lőni az ellent.
Olyan ez mint amikor megkapod a jogsit ,és az első időkben micsoda nagy dolog autót vezetni,de 30 év után pont mindegy mibe ül bele az ember mert már semmi sem nyújt újdonságot,lehet az felszerelve bármely technikával.
Különben jellemzően azok vergődnek ezekkel az összehasonlításokkal akik valamely oknál fogva vakegerek ezekben a harci szimekben,és győzködik magukat azaz megmagyarázzák önmaguknak (és persze másoknak is) ,hogy mit miért csinálnak azaz mit használnak és mit nem.
Mert azért ugye jellemzően ezek a játékok inkább a légiharcot hivatottak szimulálni ,vagyis én mindig is ezt helyeztem előtérbe,mert mint fentebb leírtam maga a gép kezelése az rutin egy idő után,bár a harc is azzá lesz ,ezt te is ugyan így tudod,ritka az amikor már meglepődsz dolgokon.Ha mindent jól csinálsz ,szinte lelőhetetlen vagy (legalábbis a prop os gépek tekintetében) .Ehhez kel az évek meg a rutin.
Úgy ,hogy had mondja x-y ,hogy szerinte ez vagy az a jobb ,,a lényeg ,hogy neked mi az ami tetszik,rá kell hagyni mindenkire oszt béke van.
Nem kell pálcát törni ,,mondja az "okosságát",rá kell bólintani,ő megnyugszik ,neked meg mindegy ,és van bodottág:)
Különben mindegy is az alapvetésn ez nem változtat.