Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
A regelés dátuma lényegtelen, attól még bárki lehet paraszt, csak mert régi a reg, és normális ha új. Egy admin, aki egyébként nem topiklakó ezt nem tudhatja, ő csak annyit lát, hogy ki mit írt nem sokkal azelőtt, ki szegett moderálási szabályt és ki nem. Ha itt konkrétan Fürtös és Laca esetére gondolsz, Fürtös kitiltását visszavonták, csak át kellett menni az admin topikba és normálisan elmondani, hogy mi hogyan történt. Mikor ezzel megvoltam, és Fürtös ügye rendezve lett, akkor ment át Laca ugyanaz miatt, azzal a felkiáltással, hogy ő most kirúgatja magát. Hát, pontosan ez is történt. Én bírtam Laca stílusát, de azt meg ő nem vette észre, hogy ki vevő rá és ki nem. Az adminok nem voltak. Szar ügy. Az viszont furcsa volt nekem, hogy ha annyira jó az a társaság, akkor miért lépett le végleg? Ezt már tőle kéne megkérdezni. Ezek szerint egyetlen adminnal való vita elég ahhoz, hogy az összes többi fórumlakónak pá-pát intsen, nekem az is furcsa kissé, de mondjuk Laca ezt MKHL-ben is eljátszotta párszor. Megunta, szó nélkül hónapokra lelépett úgy, hogy TS-re sem jött föl dumálni (én egy angol admin sráctól tudtam meg, hogy töröltette magát a csapatból), majd fél év múlva visszajött mintha mi sem történt volna. Ez is érdekes hozzáállás azért, na.