Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • mcsaba
    Egy barátom ajánlotta a Game Booter nevü progit hogy attól jobban mennek a játékok, nem nagyon szeretem az ijen programokat, régebben próbáltam párat de nem sok sikerrel, de végül csak kipróbáltam, és ez ténleg müködött, legalábbis nálam. Ez a program nem csinál mást csak leállít pár window-os dolgot amikre lehet máskor szükség van de játék közbe nincs és az aero témát mikor idul a játék és ha kilépünk a játékból utánna mindent visszaállít. Szerintem ha valaki ért a windowshoz és jól betudja állítani annak feleleges egy ijen progi de azért szóltam mert nekem 22 dolgot leállított és utána határozottan jobban ment a játék, és biztos akadnak mások is akik nem értenek annyira a beállításokhoz. Az fps kb átlag 8-10 el növekedett, és kevesebbet akadozik ha betölt egy texturát vagy modelt. Azt azért hozzátenném hogy én cak megemlítem ezt a progit és az én tapasztalataimat, ajánlani nem merem mert attól hogy nekem bevált nem biztos hogy másnak is, mindenki csak saját felelősségre próbálja ki.