Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Molnibalage
    #101
    Akkor sem kéne így lekezelnie másik munkáját. Alapvetően ez a gond... szerintem. Főleg annak tükrében, hogy a Falcon-ban is bőven lehetne találni (főleg grafikában) olyan dolgokat, amiben lehetne kifogást találni.

    A Falcon egy 1995 magasságában elkezdett valami DX7 effektettel - csak FF széria - és DX5/6 supporttal a tájhoz. A Falcon ingyenes, ahogy az ő munkája is az lesz. Az ED folymatosan változtatta terveit és pénzért árulja a terméket.

    Ez nem fikázás, igaza van. Kismillió poligonból álló modellek - amiből egy hardcore szimes semmit nem lát, mert csak a kabinban ücsörög... - de a tájat és a felhőket azt folyamtosan látja. Szeritned akkor melyik a relevánsabb sokaknak?