| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #20325 Adjon az Isten szép napot mindenkinek!
A negatív hozzászólók által genereált feszültséghalmazra reagálva szeretnék én is egy elfogulatlan megállapítást,ill javaslatot tenni!amióta csak Endy barátunkat ismerem mindenben segítőkész,sokoldalűan művelt rendes Magyar embert ismertem meg a személyében ,aki nemcsak ezt a fórumot hanem az egész játkélményt előrébb vitte,sokak számára.Akik valósághű élményt várnak max 5000 ft ért,vagy ha nem is azt akkor a szemükben kb 40 % szimulátorunk helyett 80 % os élményt szeretnének.Ahhoz az egyik nagyon okos hozzászóló valami ilyesmit írt hogy az 5 gigás videokarik korában élünk.csak ahhoz alaplap is kell,egy olyan gép ami egy ilyen szoftvert elbír 300 000 ft.a szoftver pedig ha lenne ilyen 30 000 ft lenne.akkor inkább veszek egy kis zártkertet elég nagyotz lehet ahhoz venni hogy igényewljen egy négykerekű kistraktort.A kettő együtt kerüll 600 000 ft ba de akkor sokat mondtam.Takit persze nem újat.Mert aki ugye ennyire ért a dolgokhoz ért a traki szereléshez is.akkor hoppá!!az illetőnek máris 300 % os élményben lehet része.azt sem fogja tudni melyik melóval kezdje és élőben teheti le a farm alapjait.Én ezt az utóbbi 1 évben meg is tettem élőben!a játékot pedig igenis az árához képest nagyon élvezhetőnek tartom a mai napig. tisztelettel zolcsi...