Miért XBOX-ról írják át PC-re a játékszoftvereket?
  • Roger6
    Hát igen, ezt írtam, hogy van különbség kettőnk között. Én nem a gépnek akarok bizonyítani, hogy jó vagyok ebben meg ebben a játékban (igazából a gépet nem tartom ellenfélnek). Egy embert legyőzni - az az igazán felemelő érzés. Amikor odaálltok 20-an a rajthoz, lever a víz, izgulsz minden egyes kanyarnál, és az utolsó két körben sikerül szarrá kopott gumikkal egy olyan féktávot venned, hogy beszúrj valakinek (nem kell feltétlen első helyre gondolni, küzdeni minden egyes pozícióért megéri). Hát én ezt élvezem. Én rFactor-al, és Race07-el versenyzek online multiban, rettentő jó dolog. Persze kormány megléte alapfeltétel. Meg nem árt, ha tudod, milyen beállításokkal mit érhetsz el az autó viselkedésén. Engem nem zavar, hogy nincs single, a szim-eket emberek küzdelmére tervezik szerintem, bár lehet, ezt is rosszul látom.

Totti5.

Nézd meg ezt: fFactor Pro - Red Bull Racing F1 Simulator

Én csak ennyit mondok, hallgasd meg, és fordítsd le, mit mond 1:41 és 1:51 között. Amit NAGYON kiemelnék számodra: "we practice aeronomic setups" - érted, egy szimulátorban tesztelik még a szárnyakat is. Aztán egy másik dolog: telemetria - persze a szar szimulátornak semmi köze a valósághoz. Nyilván nem ezt kapjuk készhez mi, egyszerű felhasználók, de amikor Wéber Gabi eolmondta a szimulátoros videójában, hogy a GP Legends egy 10 évvel ezelőtti játék, akkor megemlíti, hogy nagyon komoly fizikát raktak alá, és tudja, hogy aki elöl ment, az mit is tudhat valójában... Azóta pedig rengeteget fejlődtek a szimulátorok. És ilyet egyik sem mondott, hogy "még csak megközelítőleg sem adja vissza...", épp ellenkezőleg.