mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4634
    Ez most nem világos. Ha nem tudsz járni, akkor otthon vagy. Játszani nyilván tudsz, ha csak nem a lábaddal nyomkodod a billentyűzetet.
    A kérdés az, hogy: Miért arra találjak pályát, hogy videó készüljön belőle és miért nem azért, hogy játszhass. Játszani játszhatsz, hisz megjelent a 9. fázis, amit tudjuk, hogy megvettél!!! (Tudjuk melyik országban élsz! :-D)
    Szóval pontosan mit is szeretnél? (Komolyan kérdem!)
    Mod pálya természetesen nincs. Egyrészt, mert nem terem minden bokorban, hisz a 80%-ük csapnivaló fércmunka. Másrészt mert ami mégis jó, azt már mind kijátszottam és az továbbra sem működik, hogy kétszer egy pályát!
    Én örülnék a legjobban, ha lenne, mert elég szar a felhozatal unaloműzés terén.
    A TF2-őt likvidáltam örökre, mert elegem van az ottani hitegetésből. A mostani kiadásuk nem hoz szinte semmit, de tartozik hozzá fizetős rész is valami három-négy járművel. "...ANYÁTOKAT!"
    Az X4 legutolsó frissítését még el sem indítottam, mert nem kell a fájdalom!
    Itt meg ugye tudjuk mi a helyzet.
    Az Atomic Heart-ra kíváncsi lennék, de 24 - 36 - 40 péntz kicsit eltántorít ebben a fos világban. (Kenyérre is alig!)

Jajjj. Jut eszembe! A PTS mentést szó nélkül bevette rilíz, úgyhogy ezt a fázist nem kell újrajátszanom SZORRI!