mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Az a helyzet, ha nem csak a szükségest teszed meg, akkor még a bőrt is lehúzzák rólad.
    Viszont a programozók dolga, hogy normális programot csináljanak. Na ez ugye elmarad. Ellenben az elektronikai eszközök működnek, ahogy kell. Persze van sok kivétel és ott is el lehet tolni, de mégis. A szoftverből eladnak 100 millió példányt és mindegyik egyformán vacak, míg a készülékeknél azért más a helyzet.
    Amúgy ez a hozzáállás nálunk is. És nem is csodálom. Először minden vackot megcsináltam. De csak tolták rám a többi és a többit és a saját dolgomat nem tudtam rendesen csinálni. Aztán közöltem, hogy oké, akkor jöhet a több lóvé, hamár fejfájást csinálnak nekem, nameg kell a sok éves tapasztalatom és tudásom. Hát azt nem lehet, jött a válasz. Így elkezdtem én is nemet mondogatni, meg, hogy nem az én dolgom. Egy rohadt eszközre 2 évet kellett várnom. Ott is csak akkor indult el valami, mikor megmondtam, hogy a meglévővel nem csinálok egy darabbal sem többet, mert 8 darab után úgy fájt a hátam, mint még soha. Aztán már ott voltunk a megrendelésnél, de a nagyfőnök cseszett aláírni. Aztán lelépett, mert volt jobb dolga is, így mindent aláírt. Most a kolléganőnek kellett volna olyan eszköz, de nem kap. Aztán amit csinál, az kritikán aluli. Részben ő tehet róla, mert nem képes azt mondani, hogy ezzel a cuccal az nem megy.
    Most akkor mégis, hogy álljon hozzá az ember? Többet nem akarnak fizetni, csak többet dolgoztatni. Eszközöket nem akarnak biztosítani, mert pénzbe kerül. Nem mintha nem lenne elég a cégnek, minden jelentésben egyre csak nő a cég értéke. Szóval marad a nyasgem és én vagyok a rossz, mert beintettem. Se mi mégis olyat gyártunk, ami funkcionálisan hozza az elvártakat. Ehhez képest a programozók... Hozzáteszem, hogy azért itt is lehetnek gondok a programmal...

Azt már én is észrevettem, hogy néha nagyon sokat számít a súly haladásnál. És sokszor inkább előnyösen, mint hátrányosan.