mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4609
    Zhiravsk-al játszottam. Nem rémlik, hogy hibás lett volna, de nyilván nem foglalhatok állást úgy, hogy nem egy platformon játszunk. Az a darus hiba lehet, hogy általános. Folyamatosan játékról játékra fennál? Próbáltál járművet váltani? Hátha meggondolja magát. Illetve az a feneség ezzel az egész játékkal, hogy hiába tudod, hogy ott van, hiába van a daru hatósugarán belül, elég közel kell kerülnöd a járművel, mintegy AKTIVÁLNI a felveendő ojjektumot!
    A másik pályát nem ismerem.

Apropó rönk hiba!
    Endy! Azon a pályán van egy olyan hely, ahol konkrétan nem lehetett felvenni "mind a három szál rönköt" hogy becsomagoljuk rakománnyá!
    Azóta sem derült ki, hogy ez ficsőr, vagy hiba! Nem vicc! Engem nemrégiben is kerestek meg a video miatt amit feljücsüböltem, hogy akkor most mi van?
    És akkor úgy is volt, hogy két helyről kellett felvenni az egyiken kettő a másikon egy szálat...
    Ami elég vicces, mert egy szál rönköt csak oldalfalas platón lehet békésen szállítani. (Nekem sokszor onnan is elvész! :-)
    Majd mondd már, ha találkozol ilyesmivel, vagy nagyjából bejártad és megvizsgáltad annak a régiónak az egyes pályáját. Természetesen rönk szempontból!

Mit találtam, a BootLeg Hallows modon belül!?!?!? Siralmas amit 36 perc környékén művel. Pláne, hogy neki azonnal ott az eredmény. Én ezt vakon jobban csinálom!!! :-D Volt olyan pillanat, amikor rá akartam kiabálni a monitorra, hogy: "Ott egy karaktert kihagytál!" mint az óvodás csoport a bábszínházban: (Ott a farkas a hátad mögött!!!)
    Kár, hogy az emberünk annyira kelekótya, hogy néha ő maga sem tudja mit akar, de majd megpróbálom megfejteni mit mire, hogyan használ!
    Erről beszéltünk a minap, hogy kellene nekem ilyen program és olyan járműveket farigcsálnék, hogy a fületek kétfelé állna! Talán még Endy is csak kizárólag azokkal lenne hajlandó közlekedni! :-DDD

Amúgy végeztem azzal régióval.
    Cuccolás három, (Erre lehet, hogy picit még várni kell! 23 percet ír.)
    És a finálé!