mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4600
    Most jut eszembe, hogy a mostani mod régióban repkedtek felettem a varjak (Vagy bármik is legyenek! Nem vagyok ennyire városi, de nem tudtam megfigyelni őket!)
    Azért is ugranak, mert jelentősen VISSZA EMELETEM a motorerőt, miután a fejlesztők megnyirbálták, meg azért is, mert van minden jármű adatlapjában egy arányszám, ami befolyásolja a gáz, fék és kormányreakciót. Halálra idegelt, hogy nem akkor és úgy fékez a jármű, ahogy én elképzelem, amiatt ez az arányt kilőttem. Ezzel is azt akarták elérni, hogy a billentyűsök úgy érezzék, hogy nem on-off a vezérlés. Nálam ez minden járműnél 1 a 0.3 (környéke) helyett.
    EGY FRÁSZT!!!! Most jut eszembe, hogy a gázreakciót nem befolyásolja, csak a féket és a kormányt. A gázra a motoroknál van külön egy szám, ami szintén 0.3 környékén van de az nálam mindenhol 0.5.

Jocó!
    Van amikor van jelentősége a térkép és küldetés böngészésnek. Meg az is játszik, hogy egyre demensebb vagyok! :-DDDD
    Ezekhez kellene valami narráció, de nem vagyok hajlandó a bájos hangommal kápráztatni benneteket!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.02.24. 17:14:50