mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Ide most beszurkálnám a röhögős sárga fejecskéket, de úgysem működnek. Szóval csak képzeld el, hogy mikor ezt olvastam, úgy röhögtem, hogy majd leestem a kanapéról.
    A lényeg, hogy ez egy ilyen hulladék módon megírt játék. Nem kell túl sokat várni. Vedd vissza itt-ott a grafikát és máris jó lesz.
    Mióta ezzel játszom, pár VGA-t kipróbáltam alatta. Először volt egy 980Ti. 3xFHD monitor. A MudRunner szépen futott, arra már nem emlékszem, hogy SnowRunner-rel mennyit játszottam így. Aztán jött a 6800XT. Hozta a 100 FPS fölöttit, a monitorok 144 FPS-t tudtak. Viszont időnként mikrolagolt a játék. Baromi idegesítő volt. Aztán cseréltem 4K monitorra. 80-100 közötti FPS nem volt gond, mikrolag megvolt. Majd jött egy 3080 Ti. Ez sem tudott többet. Sőt, rosszabb lett a lag. Cseréltem 4080-ra és minő meglepő, nincs változás, a monitor nincs kihajtva 120 FPS-en, a kártya meg hideg.
    Ekkor visszavettem a beállításokból. Természetesen minden fel volt tekerve előtte. Most szépen fut, jó az FPS, akadás csak naplementekor és ott sem mindig. A kártya most sem túl meleg, de legalább többet mennek a ventik.

Van még egy olyan trükk, hogy, ha frissül a játék vagy a driver, esetleg a win (mert ma már ki tudja, lehet, hogy ez is beleszól), akkor a játék mentés betöltése után érdemes várni legalább 5 percet, de lehet akár 15-öt is. Ilyenkor újraszámolja a grafikát és nagyon tud szaggatni. Aztán majd elmúlik és akkor jól játszható lesz.
    Ez sajnos egy ilyen játék.