mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4578
    Pindurit belefeledkeztem a munkába és a kalandozásba. Avagy: Ha a baj nem megy JóskaPistához, akkor JóskaPista megy a bajhoz!

Ez a Royál, már nem az a royál ami az előző részekben volt, mert az gyári volt és úgy volt, hogy az is marad, mert sosem becsültem semmire ez a járművet. Nem is nagyon használják a népek. Legalábbis nem nagyon látom viszont dejókban. Viszont ahogy itt elkezdtem vele majomkodni, sokkal jobban teljesített, mint ahogy vártam. Így azt gondoltam megérdemel egy kis törődést.
    Kapott egy kulturált felfüggesztést. Mert az pattogás amit az eredetivel művelt, az kritikán aluli.
    Egy új nyerget, mert az eredeti indokolatlanul elöl volt. És nem lehetett hátrébb tolni, mert tartozott hozzá egy amolyan kis megvezető rámpa, ami meg lelógott volna az alvázról...
    Kicsit jobban is terpeszt az első tengely. Csak a csalás kedvéért ;-)
    És a szokásos.: Nagyobb tank, nagyobb kormányszög, amit szintén szeretnek elvenni a köztiszteletben álló tudományokban bővelkedő zseniális fejlesztőink! Jobb reakciók, amit meg a billentyűsök kedvéért tesznek bele. Csak tudnám, hogy a kontrollerrel miért érvényesülnek!?!?!?

Van egy újabb számomra érthetetlen dolog a járművek adatai között. Ennek a járműnek úgy oszlik el a tömege, hogy
    5100 egység az "alváz" tömege (maga a váz, motor, futómű elemek... A kerék kivételével. Gyárilag nincs tömege a kerekeknek. Miért is lenne? Hiszen csak olyan 100-200 kiló egyesével! A módosító szövetség úgy döntött, hogy ad neki. Nem is keveset! De nem ez a lényeg.
    4360 egység a fülke tömege a ráaggatott csilingelő lóf.szok nélkül!!!! Mindennek tömege van, amit a járművekre tesztek, úgyhogy nyugodtan aggassátok csak tele a tetejét minden szarral! :-)
    Én ezeket az értékeket egy az egyben fordítom kilóra! Ha mindent összeadunk, nagyjából ki is jön egy valamire való teherautó súlya. (ne feledjük a felépítményeket. Daru, plató, etc.)
    És akkor el is érkeztünk a lényeghez: Szerintetek is NÉGY ÉS FÉL TONNÁS egy teherautó fülkéje alaphangon? Úgy, hogy csak picivel nehezebb az "alja", ami a lényeg!

Na itt kezdődik az a módosítás, amit a fejlesztőknek kellett volna EGYSZER JÓL megcsinálniuk.

Amúgy a Priozersk régió (egy város a Ladoga tó mellett Szentpétervár fölött valamivel.) Magyarázom itt... egyre jobban tetszik. Szerintem benne lesz a top háromban.
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.02.21. 05:30:42