mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4571
    Biztos, hogy egy hiba!
    De ennél többre nem is tartom. Engem nem zavar. Piros drejdel pörgettyű a természetben? Ki nem szarja le?!?!? :-)

Jocó!
    A minap én is elgondolkodtam azon, hogy szerezni kellene egy szerkesztőt, amivel valós időben tudom babrálni a járműveket. És ezt picit tovább gondolva, kellene egy olyan is amivel 3D modelleket lehet alkotni. Ugyan nincs alkotói vénám, de kijavítani mások nemtörődömségét kiválóan tudom! Csak az apró bosszantó marhaságokra mennék rá. Meg esetleg gyártanék is olyan bicajokat, ahol valóban csak a vezetés élményére kellene gondolni. Most is ezt teszem, de meg vannak kötve a kezeim.
    Van egy mod, aminek már másodszor futottam neki, de mindkét esetben kudarcba fulladt a próbálkozásom. A kedvenc csaló pótkocsimnak túl alacsony a majomfogója ez a sivatagos pályán szépen látszott is a jármű mozgásán. Állandóan leért és megakasztotta a szerelvényt.
    Ennek egy ellenszere van; Azon túl, hogy belenyúlok a magába a pót objektumba és kiveszem a "hitboxból" a majomfogót. Erre nem vagyok ebben a pillanatban alkalmas, de várjuk ki a végét.
    A másik és számomra immár tényleg az egyetlen, hogy megemelem a pót futóművét. Épp csak annyira, hogy húszból csak 5-6-szor akadjon le. Igen ám, de így a LETÁMASZTOTT pótnak az eleje lejjebb kerül és ennél a pótnál már gyárilag is kritikusan alacsonyan van. "Nem tesz semmit!" gondolnánk, "Emeljük meg a kitámasztó lábat is!" Azt meglehet? Kérdezhetnétek. "Persze!" CSAK NEM ENNÉL A PÓTNÁL! Ugyanis hiába módosítom az értékeket, valószínűleg a talp úgy van megkreálva, hogy ha eléri a maximális kinyúlást, akkor tovább, ha a fejem tetejére állok sem hajlandó menni. Így nem is emeli meg a pót elejét. Minden másik gyári pótnál simán megoldom. Sőt, van aki megtette helyettem. Onnan tudom, hogy melyik érték az, ami ehhez a művelethez tartozik!

De nem ezért jöttem.
    Hanem mert ezt a felvételt azért indítottam el mert tudtam, hogy ordenáré szívás lesz! És lőn!

Továbbá azért is eltördelném néhány ujját a tisztelt játékfejlesztő közösségnek, amiért ilyen kamerakezelést fostak ide nekünk. Ugyanis nem feltétlenül én vagyok az a degenerált, aki így rángatja a kamerát! (Persze! Szoktam én is!)
    Attól már többször is agyvérzést kaptam, hogy a kamera minden esetben a három alap tengelyt veszi figyelembe. Tehát; Neki a vízszintes sík az ALAP! Ha a szerencsétlen jármű függőlegesen áll az orrán, vagy a farán, akkor is! Tegye már fel a kezét, az akit ez még nem akasztott ki!