mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Tudod mióta nincsen abszolút szaggatás nálam? Mióta megvettem az új tévémet, ezt a komoly LG-t! Előtte valóban bizonyos napszakoknál, vagy fixen egyes pályaszakaszoknál minden esetben beszaggatott a játék. Sokszor csak a kilépés a game-ből segített ezen. Nos, az új tv-m óta olyan atomstabil a futása a játéknak ( 120 Hz tv ) hogy az valami csoda, még nagyon gyors kameramozgásnál is reccenestelen a grafika. Írtam, a trumotion-t kellett kikapcsolni ehhez.
    Amit említesz a piros téglatestek a rajtuk lévő fehér felkiáltójellel, azt én is tapasztaltam a Village pálya esetében. Azóta egyet sem, más mapokon nyomulok. Nálam akkor nőttek ki a földből, több is akár egymás mellett, mikor olyan fák mellett haladtam el, melyeken megakadt a járművem. Egyfajta figyelmeztetést szolgáltak. Ott is maradtak míg játékban voltam, nem tűntek el. Nem zavartak, de művivé vált számomra ez az egész. Lehet bizonyos modderek alkották így a saját pàlyájukat? Mert én nem kapcsoltam be ilyen funkciót ( hudot ) az biztos.