mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Akkor nézd meg az előző hsz-em nyomán, az emlegetett videó végét.
    István PC-n játszik és mégis úgy borult, mintha nem látta volna, hogy az ott nem egyenes.
    Nálunk is gáz a sötétben vezetni. Sokszor nem is szeretem. A semmiből előtűnő farönkökről ódákat mesélhetnék. És az hagyján, de egyes cserépedények még berakták kis bozótokba, hogy csak akkor tűnjenek fel, hogy ott vannak, mikor már késő. És ezt fényes nappal is csinálják, nem csak a vaksötét éjszakában. Úgyhogy az éjszaka PC-n sem jó. Ha olyan a pálya vagy épp nincs kedvem éjszaka menni, akkor egyszerűen átlövöm nappalra. Ez éppen, hogy növeli az élvezeti faktort, és csökkenti a káromkodási és ALT+F4 faktort. Az utóbbit akkor is használom, ha egyszerűen felhúz. Ennél az a durvább, ha a power gombot használom a PC-n, mikor fut egy játék. Ilyen szerencsére ritkán van. De PS-en meg igencsak gyakran nyomom a PS gombot és választom a kikapcsolást futó játéknál.
    És akkor van még egy gond PC-n, nem tudom, hogy ez PS-en jelentkezik e. Ez a napnyugta és napkelte. Főleg az előbbinél nagyon gyakran képes beszaggatni a játék. Nem tudom, lehet, hogy a folyamatosan változó árnyékok és a kamera mozgása nem tesz jót a motornak. Vagy a tükör működése. Vagy akármi más. Olyan szinten visszavettem a grafikát, hogy szégyen és gyalázat. A 4080-on gyakran nem megy a venti, mert nincs kihasználva a GPU és nem melegszik annyira. De így mintha nem lenne gond.
    Emellett, ha jön valami frissítés, akkor 5-15 percig szaggat a játék, míg legenerálja a textúrákat.
    PS-en elvileg ilyen nincs, mert ott megkaphatják a játékosok egy egyszerű frissítéssel. És talán eleve nem frissítik olyan gyakran a PS-t vagy a játékot.