mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Haulin
    Benzin: Például a vulcano pályán , ha közepes rönkutánfutóval mész, igen is számít a benzin. Mire már a célhoz érsz, alig van 30 liter benzined. (és ezt még normál módban a legrövidebb úton tettem meg). Legtöbb helyen se az összkerékmeghajtás, sem a difi nem elhanyagolható, mivel oltári meredek, dombos a pálya. (a nélkül olyan 60 lenne a célnál). Hosszú rönkpótkocsit meg nem igen vállalnék be a rövidített úton, mert egyszerűen nem fér el. Ha meg a hosszabbikat választom nem tudom, lehetséges el sem érnék a célig benzin miatt. Az tény hogy a benzinnek nem mindig van értelme. Viszont a sérülés rendszer pocsék. Sima úton mész , le sem ér az alja és van mikor 200at levesz. Nagyon könnyen sérülnek, ahhoz képest hogy terepre vannak szabva.

Kamera: Gombokkal is jó(jobb) navigálni, mint a semmi. Freetrack? Az nem tudom mi, de egy jobb egérgombos megoldást a fülkében is el lehetne viselni és csak az egeret kéne mozgatni. :D (lehet ez a freetrack? :D ) Amúgy a belső nézetet nem volna nagy meló kidolgozni egy modllezőnek, aki érti is mit csinál. Pár járgány van, nem egy gta áradat. :) Későbbiekben meg a modderek akik maguk csinálják a járgányokat ők is könnyen megbirkóznának vele. Talán még a gépigényen sem ütne akkorát. Azt vettem észre, hogy az átlátszódó növényzet ami néha laggot generál. Ha a belsőnézetet megcsinálják bőven kilehetne azt szedni, eddig sem tartottam valami realisztikusnak, csak a kamera miatt előnyös.

Update/patch(?): Valaki esetleg nem tudja mikor fog kijönni, ha terveznek ilyet egyáltalán? Neten utána néztem de mivel 101 verziót beraktak már az évek során a játékról ezért nem tudom nyomon követni a 2014es verziót.