mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4007
    Az a baj, hogy lassan már én is így érzem.
    Kéne valami apanázst kapnom a Fókusztól!
    Meggyőződésem, hogy meg lehetne fogni néhány csalódott, vagy lehetne pár rajongót szerezni, ha a módosításaim, részben vagy teljesen beépülnének a játékba. És ezt csak nagyon kis mértékben mondom viccből ám!
    Lassan megzavarodok, amiért nem jelenik meg az a K. PTS! Már hónap közepétől várom, ami azt jelenti, hogy napjában hússzor nézem meg hátha...
    Némelyek szerint augusztus elején dobják ki. Ami csak azért szomorú, mert e rilíz jó ha szeptember végén meglesz.
    Nagyon sokat is várok tőle, ami meg azért baj, mert akkor csak csalódni lehet benne. Nagyon kíváncsi vagyok melyik útra lép a cég.
    A traktoros mezőgazdász téma lehet jó és rossz is. A jó részét nem tudom, de ha csak hangyányit is megközelítik a mezőgazdászt (FS 22) akkor abból szerintem inkább bajuk lesz. Van itt pár ember aki járatos a szántóföldeken, szerintem ők sem szeretnék, ha itt is olyan tevékenységeket kellene folytatniuk. Igaz Endy? Cáfolj meg!
    Amúgy amikor kóstolgattam a földtúró életet, akkor megfordult a fejemben, hogy a két játékból egész mókás dolgokat lehetne összegyúrni.