mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Szia!
    Egyik nap talán megemlítettem, hogy a Rogers point ( tetszett a térkép ) pályát nyűttem, majd valami hiba folytán az adott tèrképet nem tudta betölteni a konzolom, " loading " -nál lényegében lefagyott a játék. 3-heti melóm veszett oda. No, találtam egy másik pofás map-ot, ez pedig a Green Valley. Mintha egyik nap te írtál volna róla, hogy ajánlod a könnyed pályákat kedvelőknek. Szép, szintén bejön nekem, a hegyvidéki fákkal borított tájegység elnyerte a tetszésemet, úgyhogy nekiestem. Még viszonylag az elején járok. Nos, ez az a pálya, a Green Valley. Nem mod járművet használok, ritkán teszem ezt, max ha máshogy nem megy az előrehaladás. Voronnal törtènt a gikszer egyébként, gyàri kocsi ugye. Ja, a platót lecsatoltam, az félig lecsusszant időközben a hídról, félúton libeg hídkorlát meg a mélység felett. Tegnapra a játék azt automatice visszahelyezte a hídra (?) így azt már ki sikerült szabadítanom. A kocsi maga szintén kissé helyezkedik, bízom benne egyszer olyan pozíciót vesz fel remegése közben, hogy a híd maga " kiköpi " magából. ( két kerekét elnyelte a deszka )

Egyébként köszi a tippet, megjegyzem, a későbbiekben lehet alkalmaznom kell az általad javasoltakat. Konzolnál tudod jobb mindenre felkészülni. :)
    A pálya könnyű, de vannak olyan keskeny hegyi erdei szakaszok, hogy ha ott gond van a haladással, akkor bizony fel kell körni a gatyót mindenkinek. A sűrű növényzet miatt külső nézetben erősen korlátozottak a belàthatósági lehetőségek, a kamera mozgatásàt nekem folyamatosan változtatnom kell. Ez is egy nehezítèsi tényező. Tudom a game-et folytatni egyébként a beragadás ellenére, pénzt kell gyűjtenem, hogy egy mentő-jármű a segítségemre legyen. Teleportot nem használok, ezt megbeszéltem magammal, nálam a játéknak vége van ha elakadok... akárhol is tartok. Emiatt van izgulni valóm, de ezt szeretem.
    Csak szigorúan ugye. :)