mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Adott esetben ez egy visszaállítással orvosolható. Vagy a garázsba sem teszi vissza a kocsit?

Yukon ma egész jó volt. Először elindultam a Ford-dal felfedezni, de elfelejtettem, hogy nem szedtem össze hozzá az AWD-t. Ahhoz vissza kell mennem Kolaba :(
    Fogtam a Tayga-t mert alacsony nyerges, mocsaras vontató kellett. Elvontattam a cuccot, majd átszereltem platósra. És ez lett a felfedező verda. Amikor találtam egy hidat, amit meg kellett csinálni, akkor fogtam a Tatrat és vittem az anyagot. Aztán Tayga-val tovább. Szép látvány volt a két kocsi egymás mellett az úton, miközben épül a híd. Ezzel szerencsére nem sikerült borulnom, de az üzemanyag kifogyott. Visszaküldtem a garázsba és elindultam vele másik irányba. Közben ami egyszerűbb feladat útközben akadt, azt megcsináltam.
    A villás targonca elég gáz. És van legalább egy küldi, ahol fel tudom pakoltatni az árut, de a lepakoláshoz daru vagy targonca kell. Ez így elég nagy szívás, mert jelenlegi ismereteim alapján csak a Bandit tud platós-darus kiszerelést. És a Bandit rettenetesen burulós.
    Vagy a tajgára szerelek nagy darut és mögé kötök pótot. Így viszont nehézkesebb a közlekedés.
    A havas részeket itt is utálom. Sokkal rosszabb, mint a sár.
    A konvojozást mostanában nem próbáltam. Vajon javították a dolgot vagy még mindig kézifékes? Illetve ez nem egészen igaz. Mentenem kellett egyet, de abban nem volt üzemanyag. Szépen gurultak a kerekei. Viszont, ha neki nincs motorereje, akkor nekem kell pótolnom.
    Az egyik esetben az egyik kocsimat használtam elérhető akasztópontként. Természetesen a kocsi motorja ki volt kapcsolva.
    Amíg nyomtam a csörlőt és haladtam előre, addig nem volt gond az akasztóponttal. Mikor már nem kellett csörlőznöm, akkor elindult a kocsi előre, ahogy én is haladtam. Kikapcsolt motorral úgy, hogy jóval előttem volt. Csak néztem.