Sok sikert a vadászathoz!
Nekem 6800XT-m van és 1 monitorral, FHD felbontáson pont úgy droppol a játék, mint 3 monitoron, 3xFHD felbontáson. A monitorok 144 Hz-et tudnak és minden nyavaja be van kapcsolva, hogy akadásmentes legyen a kép. Amúgy 120-ról droppol 50-60 körülire és az nagyon zavaró.
Gyanítom, hogy 60 Hz-es monitor esetén ilyen gond nincs, mert nem akkora a különbség.
Ha nem akarod magadnak összerakni, akkor a PCX tényleg jó választás lehet. Bár ott is kérdés, hogy ki, hogy pakol. Ha Joakimhoz kerül, akkor még lehet, hogy videó is lesz belőle és ő elég szépen összedobja a gépet. És elvileg tesztelik is.
Bár, ha SSD és win nélkül is kéred, akkor nem tudom. Ha nem hozzá kerül, akkor... A yt csatornájuk hozzászólásában azért olvastam már ezt-azt. De ez csak esztétika. Van, akinek fontos.
Nem tudom, hogy edigital rak össze vagy sem. Meg kell nézni. Illetve már emax vagy mi. Komplett gépet szerintem árulnak.
Harmadik megoldás, hogy nem rakatod, hanem egy készen szereltet veszel. Erre is több oldal ad lehetőséget, opcionálisan cseréltethető is benne ez-az.
De ilyenkor nagyon kérdéses, hogy mi kerül bele. Olcsóbb SSD, olcsóbb táp, gyengébb alaplap. A procival és VGA-val sokat nem tudnak játszani, de a memórián is tudnak sinkofálni.
Én jobb szeretem összerakni. Még. A vadászat már elvisz egy csomó időt és rengeteg információt gyűjtök, ezt szeretem. Az építés is jó móka, ha minden passzol és bekapcsolásnál működik, ahogy kell. Ha nem működik, akkor viszont bosszús leszek.
De ilyenkor tudom, hogy mi került bele és nem gagyi cucc. Évekig a tönkremenés félelme nélkül használom.
Emellett az alkatrészekre egyenként vonatkozik a garancia, ami gyakran több, mint 1 év, míg összerakott gépnél gyakran csak 1 év.