-
Jóózsf István #3980 Vooooooolt ilyen, de annak az volt az oka, hogy átvariálták a fórumukat. Senki nem tudott belépni. Azon küzdöttünk, hogy ne kelljen újraregisztrálni.
PagoX!
Nekem ez a fejlesztgetés és hozzárakosgatás ennél a játéknál bejön. Sőt! Tudnék más játékokat is amiknél szintén bejönne és vagy be is jött.
Például a szóba került X4-nél is jó LETT VOLNA, de annak a motorja olyan mint a karácsonyfa. Minél több díszt akasztasz rá, annál jobban kókadnak le az ágai.
Vagy ott vannak a Fallout-ok, Bármennyi DLC-t elbírnának. Hadd ne soroljam.
Minap nekem is eszembe jutott, ez az új játék kérdés, csak nekem annak kapcsán, hogy ez a játék így ahogy van is jó lenne, ha egy külön fejlesztőcsapat a nulláról újrasúlyozná az egészet. Botrányos amit ezzel a játékkal műveltek a fejlesztői. Hogy mennyire alábecsülték a saját munkájukat "JÓ LESZ EZ ÍGY A PARASZTOKNAK!" alapon.
Mivel szeretem a változatosságot és mikor milyen kedvem van alapon ráülök olyan járművekre is, amiktől korábban kitört a frász. Viszont azt nem tudom megállni, hogy ne babráljak bele az autó tulajdonságaiba. Főleg futóműben szeretek turkálni. Hogy miért jó, vagy nem jó, azt sokat fejtegettük. Az én legjobb érvem, hogy a jármű lehetne olyan is, amilyennek én faragom, ha fejlesztők nem lettek volna lusta trehányok. És nem az a szempont, hogy nekem könnyebb legyen, hanem hogy ne tiporja lábbal az idegeimet egy-egy félresikerült szar! De miért is mondom mindezt el. Mert így viszont nálam egyre csak gyűlnek a módosított fájlok, amikkel lecserélem az eredetieket. És az sem olyan egyszerű, mert le is kell ellenőrizni, hogy van-e bennük olyan változás ami befolyásolja a játékmenetet, vagy hogy egyáltalán elindul-e nélküle a játék. Ezeket a változásokat át kell emelni az én fájljaimba. ami macerás!
Így jutott eszembe, hogy van a HóFutó és van a HóFutó báj JóskaPista. Lassan már saját külön játékom lesz! Neeeem. Azért ott még nem tartunk.
Az is felmerült már, hogy "MINEK CSINÁLOM?" Mert ha nem csinálom ezt-így, akkor nem is játszanék a játékkal. Sokszor az a játék, hogy "helyrehozom a hibáit". Ez így az én homokozóm! (Végtelen lehetőséggel!)