Oldgamer#3949
Üdv mindenkinek!
Kicsit eltűntem ( na jó nem kicsit ) de egy sajnálatos családon belüli haláleset miatt nem igazán volt kedvem az elmúlt hónapokban jàtszadozni, de azèrt figyelemmel kísértem az itteni írásaitokat. Mostanra megpróbálok aktívabb lenni minden tekintetben, agyilag még rá kell erre azért feszüljek...
Itt van a legújabb ( 1.32 -es patch ) tapasz, amit jól jelzett Józsi, egy hibajavító, semmi más.
https://updatecrazy.com/snowrunner-update-1-32-patch-notes-for-ps4-xbox-one/
Egyébként az elmúlt napokban én a mod pályákkal csak szívtam ( szép indítàs... ) mert nem egy letöltött el sem indul, sőt lefagy, újra kell indítani magát a konzolt! Aztán előfordult, hogy elveszett az utolsó mentésem, elölről kellett kezdeni az egészet. De volt olyan is, hogy maga a pálya tűnt el jó pár napra a mod listából, emiatt èrtelemszerűen maga a pálya sem volt betölthető. Szóval sok esetben nagy a káosz, de ahogy olvasom ezt ti is tapasztaljátok. Jelen pillanatban a Roger point-ot nyomom két napja, elég rafkós de ötletes pálya, kíváncsi vagyok meddig lehet vele baromkodni, de kissé stresszes vagyok mikor leülök és bekapcsolom a konzolt...