-
Jóózsf István #3944 Jót nem tudok írni, ezért rossz lesz.
Történt ugyanis, hogy a napokban játszottam a játékkal, de mod pályán és nem is volt semmi baja, de valamit le akartam tesztelni és beléptem a fő mentésembe, elmentem Taymyrba Drowned Lands-ba mert ott van közvetlen a garázs közelében fatelep. Rönköt akartam rakodni a nem gyári közepes rönkszállítómba. Itt álljunk is meg. Nem a rönkök miatt, hanem mert itt jön az előzmény.
A mélyen tisztelt nagybecsű fejlesztőink elmarhultak valamit, amidőn néhány mod járművet buktam. Összesen kettőt.
Az egyik szőrén szálán eltűnt, a másikat vagy valahol jegyezte a játék, de hiába néztem térképeken, sehol sem láttam a listában. Vagy csak a mentésben láttam, hogy nekem van olyan járművem, de mégsincs.
Na azt a járművet találtam meg az állomáson, ami a garázs mögött van. Másodpercekig tartott felfogni az agyamnak, hogy az ott az egyik mod járművem, AMI NINCS!!! Annyira megörültem neki, hogy át is pattantam bele és bevittem a garázsba, hogy akkor ezt majd így visszaszerzem. NA ITT KEZDŐDTEK A BAJOK! Ugyanis innentől kezdve a játék random fagyott. De leginkább akkor amikor egy teljesen más járművet át akartam konfigurálni.
Azt el is felejtettem mondani, hogy amikor az eltűnt mod járművet bevittem a garázsba, azt el is tettem a raktárba. Na onnantól kezdve már sehogy sem létezett!
Mindent csináltam. Újra ellenőriztettem az epikkel a fájlokat. Ami azért jó, mert ilyenkor az általam létrehozott - módosított fájlok lecserélődnek a gyárira. De hátha én hibáztam és így majd kiderül. NEM!
Nemrég frissítettem VGA drájvert, hátha az... Visszatettem a korábbit. NEM
vindóz ápdéteket telepítettem. NEM
Letöröltem, újraraktam, megfenyegettem, szemmel vertem a modokat. NEM
Az nagy sokára kábé a huszonadik játék indításnál jutott eszembe, hogy mintha már lett volna ilyen egy moddal és mintha...
Szóval ilyenkor törölni kell az adott, vagy ha nem tudjuk, akkor sz összes modot és úgy elindítani játékot ugyanis, így már kiírja a játék a mentésből az adott járművet, ami zavart vagy épp hibákat okoz, aztán vissza lehet tenni mindent és mehet tovább a buli.
Nekem ez másfél óra idegbajba és fennhangon szülőzésbe került, tehát rossz, de ti már nem járhattok így, mivel elárultam a megoldást, amitől mégis csak jó lett az írás! Meg röhöghettek is rajtam!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.07.04. 20:17:08