• Jóózsf István #3586
    Emlékeztek, hogy beszéltem arról, hogy mennyire lehetetlen normális felfüggesztést csinálni a kéttengelyes pótkocsiknak...
    Most összehozott a sors a négy tengelyes-rakoncás-két férőhelyes pótkocsival, ami már végképp úgy működik, mintha egy téglát cibálnál madzagon.
    Nem tudtam ellenállni a kísértésnek és nekimentem. Vagy ötödszörre indítom újra a játékot, hogy ellenőrizzem az eredményt, de semmi. Illetve van valami, de messze nem a várt eredmény. Bogarászom megint a fájlt és egyszer csak beugrott. Minden járműnél a felfüggesztés erőssége egy 0.03 körüli érték Ha egy századot emelsz, vagy csökkentesz, akkor már jelentősen befolyásoltad a rugózás erősségét. A modder is ott cseszte el, hogy felemelte 0.08-ra. Ami már nagyon sok!!!!
    Tudjátok mennyi a pótkocsiknak (Sima zsámolyos!!! A félpótoké jó(nak mondható)...
    ... 0.3 nulla egész három TIZED!!! Nem három SZÁZAD!!! IGEN! Kimaradt egy nulla a második helyi értéken!!! És ez nem lehet direkt, mert mint említettem rettentő magas ez az érték!
    És ez így van a sima oldalfalas két helyes, a szóban forgó rakoncás két helyes, ennek a ponyvás változata amit nem lehet venni sem eladni, mert küldetésekhez van kizárólag, és a zsámolyos négy helyes rámpás (járműszállító) pótnál is!!!
    Az agyam megáll, hogy mekkora egy trehány banda!!!

    És kipróbáltam az Aramatsu-t is.
    Nemhogy megszerettem volna, de olyan mértékben gyűlöltem meg, hogy legszívesebben törölném a játékomból. Az egyetlen pozitívum benne, hogy van egy "fílingje" a fülkéből pakolászásnak. És itt vége is a jó tulajdonságoknak.
    Azt hagyjuk, hogy nincs rugózása. Az szintén csak az én bajom, hogy törzscsuklós. De miért nem került rá tükör?
    És ami a legnagyobb baj: MIÉRT FORGATJA A FÜLKÉT AUTOMATIKUSAN? Pláne, amikor csak a menüt nyitom meg??? És külső nézetben miért forgatja a kamerát EGYÁLTALÁN?????????????????? Ezzel nem gyengén csinált ki!
    Bőven elég lenne akkor visszaállítania, amikor elcsomagolom a darut!!!!! Kinek jó ez így?

    Magamnak a válasz: A csipesze ugyanakkora, mint a vanilla rönkrakodó darué. Csak "két szálas".
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.01.17. 09:30:42