eta32#3578
Hardon nem javítja a garázsba kerülés a kocsikat.....
Vagyis ha előtte meg is javítottad a mechanikai hibákat .
Jó pénzért az optikai részét csak a garázsban lehet javítani.
Most azt már nem tudom nem hardon hogy van mert azt már rég toltam és azóta csomó javítás jött.
A minap írta Joco hogy a csörlőzés néha "beakad" és folyamatosan húz .
Ez nálam is jelentkezik néha ,de igazából nem nagy gond mert a gomb újbóli megnyomásával abba hagyja.
Azért raktak vissza bele 1 évvel ezelőtti hibákat....
Más:
Az azovnak ami 5 tengelyes legtöbbször nem az elején akasztja be a csöről ,pedig belsőnézetből tolom,még volt 1 ilyen már nem tudom melyik....
Az meg már hagyjuk hogy még véletlen sem olyan helyekre akasztja az összes járműnél tapasztaltam ami a legideálisabb ez a kezdetek óta,szerintem ezen soha nem is javítottak.
Pedig anno a fórumon foglalkoztak vele ,de le sem @arták....
Direkt oda akasztja hogy ha még húzol simán felborul,jó nyilván ahhoz a pont felé áll az eleje ,de sokszor 3-4szer pici gallyacskába akár fenyőbe akasztja mint az ott lévő nagyobb stabilabb fába...
Ez a része is idegesítő tud lenni,,valami nagyon okos találhatta ezt így ki biztos....sokat gondolkodott rajt,vannak oszlopok (villany) amikre meg csakis akkor akaszt ha te manuálisan egérrel oda rakod ,de helyenként még oda sem ,vannak amik inaktívak...
Persze a legszívatósabb kényesebb helyeken...
Ahogy a hangok is néha kifejezetten idegesítőek....
Ezeknek a tártáknak is épp oly semmilyen mint a többinek... Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.01.16. 10:48:42