mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Össze is van szedve a faszállító.
    Ez a Tatarin nagyon durva egy jószág.
    Először felmentem vele a hegyre a kilátóhoz. Onnan már láttam is, hogy merre lesz a járgány.
    Lecsasztáztam vele, majd fel is vettem a feladatot. Jól megtankoltam a sérültet, meg ami volt nálam javító cucc, azt beletoltam.
    Visszaraktam a garázsba és el is raktam, mert csak egy helyes a garázs.
    Majd fogtam a Banditát, amit előre egy másik garázsban már felkészítettem javító puttonnyal. Na ez már érdekesebb volt. Először fel is borultam. Aztán megnéztem az úttorlaszt. Végül visszamentem a leszakadt híd telep felöli oldalára (ami a garázs és telep között van).
    Ügyesen felkapaszkodtam a dombocskára, majd a túloldalt le az útra. Egy kanyonon keresztül be a mocsárhoz és már ott is voltam az Aramatsu-nál.
    És kibírta üzemanyaggal.
    Megjavítottam, majd mindjárt kíváncsiságból lábon kivittem az útra. Aztán lebugdácsoltam vele a kikötőbe, de sajnos az utolsó párkányra rosszul érkeztem, így az aljára már csak oldalt.
    Visszaraktam a garázsba és el is tettem. Meg a Banditát is.
    Majd fogtam Taymyr-ban és lehívtam. Feltuningoltam, amennyire lehetett és kiparkoltam vele. Érdekes mód a lehívás nem pofozta ki. Vagyis annyi üzemanyaggal és olyan állapotban került ki a garázsból, ahogy lehívtam.
    Lőttem is róla egy képet.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2022.01.15. 22:31:46