eta32#3553
Nos látom nagyon bele ástad magad,nagy vállveregetés érte és köszi a kimerítő választ.
Én ennyire nem mennék bele sem időm sem energiám....
Na meg nekem a FOV változtatással pont elértem azt amit szerettem volna.
Nyilván ez amit írtál,jobb és sokoldalúbb de nálam a 3 moncsi miatt már ha a FOV-ot hátrébb tudom tolni minden vágyam teljesült....
Nos :::: Saját gép/dokumentumok/My Games/ SnowRunner/base/storage résznél alul van egy olyan hogy "video.dat" DAT. fájl
Nos ezen belül a FOV értéket, (note paddal) olyan értékre módosítom amilyenre akarom.
Most 175-re lőttem be.
Alapból 130-on toltam eddig...
Nyilván mint írtam is ha belépek a játékon belül a videó beállításokba akkor vissza áll az alapba ,de ezt újra beállítani(átírni) fél perc megint.
De amúgy sem piszkálom a vidi beállításokat...
Aztán ha előbbre kell tolnom a mert pl: a tatarin-on amúgy is hátul van ott eddig is előbbre kellett tolnom az egér görgővel.
Így aztán tudok tologatni így már annyit hogy minden kocsin megfeleljen.
Nyilván így hogy a FOV hátrább került még nehezebb bizonyos szempontból belsőből vezetni ,de viszont oldalra a rosszul belőtt kocsiknál már oldalra is jobban kilátok a többinél meg még jobban.
Persze olyan is van hogy most bal a kis háromszög ablak kerete lóg bele a bal tükörbe ,de valamit valamiért,nem vészes.
Sok kocsi mindere nincs jó és egyszerű beállítás ,de így már sokkal használhatóbbak azok amik eddig nem tetszettek...