Nem volt teljesen megjavítva, mert nem volt elég cucc hozzá. Viszont egyedül a felfüggesztést nem tudtam megjavítani.
A kerekek nem voltak defektesek és forogtak is. Hacsak nem akartam közelebb húzni kötéllel, mert akkor nem forogtak.
A fékezés egyértelmű jele még a féklámpák világítása volt. Ha nem akartam közelebb húzni magamhoz, akkor nem világított a féklámpa sem. Csak az volt a gond, hogy én is araszolgatva tudtam csak előre haladni, kötéllel. Így mindig magam után kell vonszolnom, aztán magamat előre vonszolnom, majd megint a másikat közelebb és így tovább, míg ki nem értem a "normális" útra, ahol már tudtam önerőből haladni.
Azért akartam a garázshoz húzni, mert amivel mentem, azon nem volt elég cucc a teljes javításhoz. Javítós pótot meg nem akartam vinni.
Aztán csak jóval később jutott eszembe, hogy simán recovery-vel visszamehettem volna a garázshoz, majd megint ki a kocsihoz, aztán mind a kettőt vissza recovery-vel. De ugye van, amikor én is szeretem a kihívást. Aztán jól meg is szopatom magam...
Kiszedtem két tragacsot a mocsárból, ehhez már a csuklós CAT-et használtam. A tragacsok elejébe akasztottam a kötelet. Javítva nem voltak. A kerekek forogtak akkor is, amikor közelebb húztam őket. Mondjuk a motor egyiken sem járt, mert oda volt. Egyiket sem kaptam meg, csak a megadott helyre kellett tennem őket.