Jóózsf István#3499
Lehet, hogy nekem azért fekszik ennyire a vezérlő, mert én kontrollerszűz voltam. Nekem előtte nem volt kontrolleres élményem semmilyen játékban. Így viszonylag könnyen fogadtam el azt a tényt, hogy ez ilyen.
Amúgy én egyszer valamit elállítottam rajta. Ja igen. A csörlő kioldóját tettem át a duda helyére! Szóval, nem lehetetlen. Nyilván a karok, ravaszok kiosztását macerásabb. De a játékban van valami lehetőség csereberélésre!
Jajjjj, a legfontosabb: Bár kontrollerrel mész, de a kormányzást kormányra kell állítani és nem kontrollerre. Annyi a különbség, hogy ha kontrollerre állítod, akkor mudrunneres lesz az irányítás: Kitéríted a kereket és az úgy marad. Illetve lassan áll vissza egyenesbe MENET KÖZBEN!!! Ha kormányra állítod, akkor úgy veszi a játék, mintha a kormánykereket visszaforgattad volna. Tehát, ha elengeded a pöcköt, akkor visszaáll a kerék egyenesbe "azonnal"! (Illetve olyan gyorsan, amilyen érték be van állítva neki.)
Ha meguntad a rohangálást, nyugodtan tegyél fel pótkocsi modokat. Hármat is ajánlok. Hidd el, hogy sokkal kevésbé nyomasztó úgy a játék, hogy a megfelelő eszközök a rendelkezésedre állnak!