mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    A sebességes dolog csak érzéki csalódás volt. Most ugyanazzal a verdával ugyanarra jártam és úgy hasított, mint kontrollerrel.

A vezérlővel biztos, hogy van gond.
    PS-hez szoktam, ez meg Xbox. Ráadásul két cerka elem van az alján, így ott középen eléggé kitüremkedő.
    A gyári borítás eléggé odavolt, ezért lecseréltem egy áttetsző műanyagra. Kínai műanyagra. A bal felső kar valamiért nehezen mozog. Pedig nem folyt bele semmi és korábban nem ilyen volt.
    Nade ezek csak a hardver problémák, éppen együtt lehetne vele élni.
    A nagyobb gond a szoftver oldalon van.
    Egyrészt a váltó, mint említettem, nekem nagyon nem áll kézre. Szeretek pillanatok alatt váltani, sokszor meg is ment egy elakadástól, borulástól. Illetve nagyban rövidíti a fölösleges játékidőt.
    A másik a sebesség. Bár A1-ben még érzékeny a gázkarra, följebb már nem. Vagyis, ha csak minimálisan tolom neki, akkor is folyamatosan gyorsít. Ez így nem bejövős. Low fokozaton nem is néztem igazán.
    Az irányítás más, talán gyorsabban reagál a kerék és szép íven is lehet tartani a kocsit. Úgy fordul a kerék, ahogy tolom a kart. Ez mondjuk nem rossz.
    Az egyéb kezelőszerveket szokni kell. Szerintem nem logikusak. Egyik beállításon sem. És ahogy néztem, átállítani nem lehet, max a korábban linkelt emulátorral. Feltéve, ha emulál Xbox kontrollert Xbox kontrollerről.
    Még kipróbálhatnám PS kontrollerrel, de szerintem megmaradok a bill+egér párosnál és nem kísérletezem.

Michigenben már csak 3 fa fuvarom van és letudtam mindent az időfutamokon kívül. Éljen!
    Aztán még összeszedhetem a pótokat kis pénzt gyűjteni és mehetek a következő térképre.
    Úgy volt, hogy ma meglesz, de egy rövid szünetet követően valamiért annyira elkezdett akadni a játék, hogy inkább lekapcsoltam a gépet egy időre.