Jóózsf István#3497
Mármint a tükör pozícióját, tehát a szárat ide-oda, vagy csak mint manapság amikor beülsz valaki után egy autóba a tükör lapot mozgatni, hogy azt lásd benne amit szeretnél. Mert a "B" verióra azt mondom, hogy azok is csak számok, de sanda gyanúm, hogy te cibálni akarod a szárát!
Jocó!
Baromi érdekes amit mondasz és el kell fogadnom, mert felnőtt ember vagy.
Amikor én kezdtem játszani az SR-el, akkor csak vergődtem mint néger a jégen a billentyűzettel. De nem sokáig, mert egy isteni sugallatra elrohantam az éjjel-nappali kontroller boltba és... Eszembe nem jutna gombokkal játszani.
Tudom, hogy te tökélyre fejlesztetted a gomdos kanyarodást, meg a gáz fék adagolást, de el nem tudom képzelni, hogy valaha is billel nyomjam!
Nem lehet, hogy a vezérlővel magával van a "gond"?
Ja igen! Szerintem is másképp kezeli. De nem csak úgy szerintem, mert találtam is erre utaló nyomokat különböző fájlokban.
Például ezért van minden jármű kormányzott kerekének kitérési és visszatérési sebessége. Meg reagálóképessége (responsivness) amit én nagy-nagy szeretettel állítok élesebbre - határozottabbra.
Szóval a játékot billentyűzetre írták, amit a kormány felülbírál. Mert ott ezek az értékek szerintem nem szükségesek. De mégsem hagyná figyelmen kívül, akkor a világ sokkal nagyobb bajban van, mint gondolnánk! Mindenki kezdjen el tartalékokat felhalmozni!