De a mankó kerék az életben csak azért fontos, hogy ne durranjon el a többi kerék, ha nagy a súly (meg esetleg tovább bírja a felfüggesztés is). Itt meg agyatlan módon egymásra pakolják egyesek a cuccot. Szóval köze nincs a súlyhoz és a játék nem is számol a kerekekre ható nyomással. Persze szalagkorláton eldurrannak.
A rugózás is kérdéses, mert egy fával megrakott autó nem igazán fog neked rugózni. De az biztos, hogy nem annyira, mint fa nélkül.
Abban igazad van, hogy ha tudok lassabban menni, akkor nem borulok föl. A hangsúly a "ha tudok"-on van. Billentyűzettel ez igencsak nehéz. Tényleg rá kellene már dugnom az xbox kontrollert. Tegnap hiányzott is, mert kilométereken keresztül a w-t nyomtam. H fokozatban nem volt valami gyors a verda, de hegyen felfele nem volt más. (H=Hegymenet)
A modder-nek az aszfaltos résszel igaza volt. Csak nem tudom, hogy a játékban merre talál két pont között csak aszfaltos utat. De biztos, csak én jártam még kevés helyen. És lehet, hogy te meg még nem töltötted le az aszfaltos mod térképet.