Az a helyzet, hogy ez sajnos nem így működik.
A most kiadott driver-ek még a 980ti-mhez is jók. Itt tudsz keresni.
A legújabbat tegnap adták ki.
És van, amikor nincs más választásod, mint a frissítés.
Én is szívtam anno. A GTAV csak 1 bizonyos verziószámig volt hajlandó problémamentesen működni. Valamiért frissítettem (néha rámjön a frissítési láz és akkor frissítek mindent) és utána nem ment rendesen a játék. Visszaraktam korábbit és megint jó volt. Aztán jött az RDR2, annak meg kellett egy újabb mindenképp. Amúgy nem volt jó a kép. Szerencsére sok gond volt, így az nvidia pár nap alatt javította a driver problémákat RDR2 miatt, amivel végül megoldódott a GTAV problémám is. Hozzáteszem, hogy az én kártyámnak, frissebb driver-rel, de még nem a legfrissebbel az RDR2 miatt, nem volt olyan gondja, ami miatt játszhatatlan lett volna a játék, ellenben az új kártyáknak volt. Viszont az akkori legfrissebbig nem kellett gondolkodnom, hogy elindítsam a GTAV-öt, hacsak nem akarok szívni.
Driver-t meg úgy általában win-t is két esetben szoktam frissíteni. Ha valami nem megy vagy, ha rám jön a frissítési láz. Utóbbi általában akkor, amikor megelégelem, hogy a win mindig feldobja a frissítésre emlékeztető ablakát. Ha már úgyis újra kell indítgatni a gépet, akkor plusz 1 vagy 2 már nem számít.