eta32#2428
Mivel 18-as szinten vagyok a PTS-en így eléggé korlátozott a géppark,na mondom had lássuk...
Addig el is jutottam hogy majd hozok fát meg szerviz pakkot,de acélhoz csak azon a bizonyos másik úton lehet eljutni....na itt kezdődtek a gondok egész jó úton haladtam de kifogyott a benya ,na mondom akkor a tatarinal viszek ja ja csak beszakad a kereszteződésbe olyan mély jégbe hogy annyi,ilyennel sehol nem találkoztam eddig...
Amiből kifogyott azzal meg nem értem vissza kihúzni ,na mondom viszek a garázsból,ezzel csak az volt a gond ,mikor 3x borultam pedig akkor már húztam a tartályos ,jó mondom akkor most elég is volt ebből...persze azért itt belső nézetből nem oly egyszerű végig tolni....
Jó lesz ez de kell az összes jó kocsi mert így tökönbökés majd minden méter....a kényes helyeken..
Arra jó volt hogy megnézzem már az első mapon is lehet "jókat szopni",ha nem figyel az ember,a többin sem lesz gondolom piskóta,nyilván nem megmókolt gépparkkal kell menni,mindenen keresztül....
Igazából a köveket már a MR-ban sem csipáztam ,de itt aztán kijut bőven belőle....na de ez van...