mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Csak passogok mikor olvasom a nehezített pályákról szóló írásotokat, sajnálom ha a mostani térképek/feladatok olyanok amilyenek! Én ugye konzolos vagyok season pass-nélküli játékos így ( egyelőre ) nem rendelkezem plusz térképekkel, maximum amit a mod-okkal sikerült letöltenem. Idővel minden bizonnyal megtapasztalom majd, hogy mennyire nehezek a mostani pályák, de hiszek nektek.
    Jelenleg a MOD-os Ust Topino szakaszt nyűvöm, bizony ez sem egy könnyű placc, főleg az a része (is ) ahol egyáltalán megközelíthető a garázs. ( még nem áll a híd ) Tegnap egy nagyon tetszetős megoldást választottam arra, hogy megkönnyítsem az odavezető utat, mely keskeny, oldalirányba meredek, plusz ott vannak azok a fránya nagyobb kövek az úton kb 50m-hosszan, ezeken rendszeresen fennakadtam. Nos, nem szoktam mod-os járműveket használni alapból, de ahogy írtátok, egyes mod tèrképeken ez esetenként elengedhetetlen. Letöltöttem a konzolokra pár napja elérhető K-62 es (?) traktort, melynek ugye van tolólapja. Ezzel pedig 5-10 perc alatt letoltam a köveket az útról, néha legörgetve a mélyebb rèszekre azokat, bele a vízbe. Ne tudjátok hogy élveztem ezt a földmunkát/műveletet! :) Az út megtisztult, ráadásul meg is jegyezte az játék, nem rakódtak vissza az útszakaszra a kövek. Ha netán köves pályán mozgolódtok, ajánlanám figyelmetekbe ezt a megoldàst néhanapján, egy kis könnyed élvezhető kikapcsolódást fogtok kapni. Közepes fákat is ki tud dönteni a traki a tolólappal, nem csupán köveket elgörgetni.