Oldgamer#2013
eta!
Igen, ezek a task-ok kiborítóak tudnak lenni. Ennél a feladatnál én személy szerint nem szívtam akkorát, mint Pedro bay-i hasonló küldetéseknél, ahol is hegycsúcsokon lévő pontokat/állomásokat kell megtalálni. Elsőre arany fokozatot akik elér, az maga a csoda lehet.
Akik mindenképpen ki szeretnék maxolni a játékot, és ezek a feladatok ebben akadályozzák, azoknak leírok egy trükközést, mert így garantált a siker, az arany serleg. Az ominózus task-feladatra értve, de máshol is működik.
Szóval:
1. Aktiváljuk a feladatot, jelöljük ki a célpontokat kékkel
2. Inaktiváljuk a feladatot. ( lépjünk ki )
3. Vàsároljunk service trailert 3 db-ot
4. Vigyük egyenként ezeket( tudom macera ) a célpontok közvetlen közelébe, hagyjuk ott őket.
5. Újra aktiváljuk a feladatot
6. Menjünk üresen ( ezáltal gyorsan, könnyen ) az első célponthoz, majd csatlakoztassuk az előzőleg otthagyott trailert, aztán vigyük a pár m-re lévő kijelölt területre. Feladat kész. Trailer leold, irány a köv. célpont. Ott ugyanezt megjátszuk, majd a harmadikkal is ugyanezt tesszük. Mivel a játék elfogadja más trailer odahelyezését, így a célpontokhoz vezető út gyors lesz, mert nem vontatok semmit, magyarul a kellő idő alatt teljesülni fog a feladat, arany fokozat lesz a nyereményünk. :)
Ugyanezzel a megoldással szintén több hasonló időmérős ( sokan gyűlölik ) küldetésnél sikerrel járunk, max nem trailert viszünk az adott pontok közelébe, hanem egyéb ( konténert, cementet stb ) Ezeket ott gyorsan felpakoljuk a platóra, aztán pár méter után behajtunk a sárga kijelölt területre.
Megjegyezném, hogy nekem a belső nézetes időmérős feladatok a mumusaim, ahol még trükközni sem lehet. A fő játékot illetően egyébként nem szoktam csalni, az időmérős feladatok az én szememben nem kapcsolódnak szerves részben a játékhoz, nyűgnek tartom őket. Persze, nem muszáj megcsinálni, de esetenként érdemes.