mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    eta+ Józsi!
    Milyen módon volt nehezebb egy hard fokozatú beállítás anno? Kíváncsivá tettetek, mert ugye a Snowrunnerben nincsen nehézségi fokozat beállítási lehetőség, emiatt kérdezem.
    Azt hozzátenném, hogy mi magunkkal kompromisszumot kötve azért tudjuk ám nehezíteni a játékot, csak be kell tartanunk a saját magunk által meghozott szabályokat. Sorolnám:
    1. nem alkalmazom a teleportálást mint lehetőséget. (egyszer szegtem meg a játék legelején, mikor 1 db kocsim volt, és elakadtam )
    2. autójavítást DIREKTBEN csak service trailernél ejtek meg.
    3. a beállítás menüben a sérülések fokát a csúszkán 80%-ra tettem, emiatt kicsi huppanónál is nagyobb a sérülések mértéke.
    4. A HUD-okat minimalizáltam
    5. nem minden esetben a legjobb gumikat használom, hóban pl hólánccal ellátott abrocsokat nem alkalmazok.
    6. nem tuningolom fel fullra a járműveimet akkor sem, ha erre van alkalmam.
    7. ha egy járművem úgy elakad, hogy azt semmilyen módon nem tudom kimenteni, akkor ott marad mementónak. 2 db ilyen kocsim van összesen, buktam kb 250.000 kreditet.
    Szóval nem létfontosságú szerintem a nehézségi fokozat megléte, igaz sokan a trófeák miatt ezt hiányolhatják, meg a megszerezhető ilyen-olyan bónusz lehetőségek miatt.
    Majd írjátok le miben volt más a hard fokozat, mit tapasztaltatok, köszi!