mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #1969
    Gond egy szál se.
    Attól nagyon messze volt a hsz-od hogy megbántsd azokat (köztük engem is ) akik belsőből tolják.
    Nem értettem félre semmit értettem mire is gondoltál .Csupán kíváncsi voltam a többi részletre amit itt alább most ki is fejtettél bővebben.
    Akkor a felsorolásodra reagálnék ha megengeded .
    Nem vitából ,csak hogy én hogy látom tapasztalom a játékkal kapcsolatos észrevételeid kritikáid,mindenki mást keres és másra "háklis" egy játékkal kapcsolatban ,másra "gerjed" mások a fontossági dolgok neki.

A kerekek nyomvonala elég sokáig megmarad,ha nem hiszed csinálhatok róla vidit ,nálam legalább is,ennél tovább szerintem felesleges lenne ,azt nem bírná egy hardver sem lekezelni hogy ilyen fizikai-grafikai számolások még fussanak.
    Ugyan ez érvényes a sárra amit írtál is,nálam tökéletesen látszik a talajon ha nagyon "megdolgozok" e gy talaj részt,akár akkora gödrök is kialakulnak-tak hogy elférne benne egy kisebb felfedező kocsi.
    Itt szögezném le ezeket csak ekkor látod ha maradsz a játékban ,azaz hogy folyamatos játéknál ,mondjuk 2 óra elteltével már nem látod olyannak a talajt,(soha nem mértem az időt) és ezen sem rugóztam mennyi idő múlva áll vissza a talaj az alapra nem tudom,ez független a külső belső nézettől ,belsőből is látni ezeket.
    Az tuti ha kilépsz értelem szerűen a talaj alapra áll vissza..
    Pl daruzást én is külsőből tolom ,érdekes is lenne belsőből....

" rakományok elmozdulása és egyebek.
    - farönkök eltolása, elroppantása a kerekek által, kövek elsodrása illetve elgörgetése."
    Na erre és hasonlókra találták ki a kormánnyal való irányítást ami a FFB-ből adódóan érezhető ,független a nézettől,de tükrökben egyszerre mindkettőt látom,így folyamatosan látom amit kell,nyilván azt nem hogy a sár hogy gyűrődik ,max ha kinézek az ablakon,viszont érzem a kormin a talaj minőségét ,ami számomra sokkal fontosabb .
    A tükrökbe nem egyszer láttam a kerekek hogy lökték arrébb a köveket stb...
    Ami a koszolódást ,sérüléseket, stb.. ez mind mind látható külsőben,belsőben a szélvédőre felverődő sarat vizet látom a felverődő sárdarabok repülését ahogy a kerekek felverik ,ennél több nem kell.
    Félre értés ne essék ,de azt továbbra is tartom külsőből kormány nélkül megítélni milyen egy fizika az adott játékban ,itt elsősorban az autós játékokra értem ahol van FFB támogatás.
    Tolok-tam komoly szimekkel ,de nem billel és controllerrel ,így tudom miről is beszélek.
    Az nem vitás hogy árkádosabb lett a játék ezt már rég letisztáztuk.
    Ezen nincs is mit vitázni,de amit és érzek a kormányon a FFB-en az simán veri az elődöket.
    Az már egy más kérdés hogy a fizikát nem tudták össze rakni normálisan ,talán nem is akarták.
    Gondolok itt a súlypontokra,hajtásláncra, pótok mozgására stb stb...
    Erről nem egyszer olvastam a fórumon.
    Vissza térve a külsőből látható grafikai elemek látványára ( a fizikait már leírtam) sajnos el kell hogy keserítselek a konzolokon sajna ezt fogod kapni látványban,talán majd az újakon jobb lesz.
    Nálam pc-n minden maxon szerintem ennél részlet gazdagabb grafika és látvány nem kell összességében ,nyilván vannak ahol lehetne javítani ,de az már csak szőrszálhasogatás...

"Továbbra is állítom: belső nézetben való vezetésnél kevésbé fontos a részletgazdagság az adott játékosoknál, nem is igen szokták ezt kiemelni a kritikáiknál."
    Már ne haragudj de ez egy nettó hülyeség,mint írtam is nem egy autós szimet toltam-tolok a mai napig csak is belsőből anélkül számomra árkád tologatás az egész...
    Nyilván a mudrunnert ,spintirest én is nagyrészt külsőből toltam, de ott nem volt megcsinálva a belő olyanra hogy az minimális számomra elvárható szintet hozta volna ,de ott is ha olyan volt az adott kocsi akkor belsőből...
    Ilyet csak azok mondanak akik életükben 10 órát mentek így ,én több ezer órát letoltam életem során...ha jó a szim és ami a legfontosabb jó a hardver, belsőből is épp oly részletgazdag minden.
    Gondolom a való életben ha vezetsz nem a kerekeket nézed,stb....

"Nekem nagyon fontos a grafi minősége, akkor tudom élethűen elhinni azt, hogy én vagyok ott az autóban, nem csak egy pixel emberke. :)
    Úgy is mondhatnám, a beleélési faktor részemre akkor van meg teljes mértékben."
    Erre csak annyit tudok mondani .
    Akkor vagy az autóban ha beleülsz külsőből soha nem fogod ezt átélni és érezni.
    Ha még mellé egy FFB-es kormi is társul na akkor már nem pixel emberke leszel ,mert így a PS4-nek "hála" csak a pixeleket számolgatod ,amikkel én soha nem talélkoztam ,és nagyon nem is fogok.
    Ja hogy az én PC-m azért tudja azt amit, többet a PS4-ednél mert több mint a duplájába kerül .....
    Nyilván vannak játékok amik amik PS-en is olyan szépek,nem tudom nincs konzolom,nem is lesz soha,de a pc mindíg részletgazdagabb megjelenítést garantál .
    Nyilván ennek ára van .
    Ahogy annak is hogy milyen kormival tolod azt a játékot itt elsősorban komolyabb autós szimeknél jelentkezik..
    A SR-nél nem olvastam ez irányú letérésekről..
    Viszont olyan korminál amin nincs FFB az annyi majdnem mint ha controllerral tolja,semmit nem érez a játék fizikájából de azért jobb szerintem.
    Vegyél egy komoly PC-t (tudom ps4 -ed van) és más lesz az ez irányú véleményed.
    Olvasgasd a fórumot és egyet fogsz velem érteni.
    Hány PC-s panaszkodik a grafikára...????,majd hogy senki ,mert felcsavarja a grafot ,nyilván ha bírja a gépe.
    Olyan részletgazdag kép tárul elő hogy na.
    Ellenben a konzolosoknál megy a sírás régóta főleg a PS 4-eseknél a mai napig..
    Az xboxosok-nál annyira nincs ez.
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.11.29. 07:28:56