mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #1945
    Sajnos ez a játék ilyen .
    Egyértelműen konzolra készült.
    Ennél fogva a kormány-váltó kezelése is ilyen.
    No meg úgy összességében a menü és minden felület kezelése,konzol port....
    Nem véletlen hogy a mai napig egy csomó kormány nem támogat a játék köztük az általam használtam sem G27.
    Persze működik ...most már rendesen(de a legutóbbi javítás után ez sem igaz) kellet neki fél év....
    Megjegyezném sok "támogatott" kormány sem működik mindig úgy ahogy az elvárható lenne...
    Az automata váltót hagyjuk is ,ennél bénább megoldást nem csinálhattak volna.
    De a készítőknek ez volt a legegyszerűbb mint az az eddigi tapasztalatból számomra kiderült.
    A kormány FFB támogatást is hónapokkal a megjelenés után faragták bele,de legalább erre nem lehet panasz.
    Én G27-el tolom de nagyon ott van,meg merem kockáztatni hogy sokkal jobb és részletesebb mint a mudrunnerben ,de ez csak(szerintem)
    Rengeteg fórum témát elolvastam ez ügyben.
    Egyértelműen akik kormival tolják ,nagyon hiányolják azt a manuál "H" váltó megoldást-beállítási lehetőséget, amit az elődökben megszoktunk és nagyon jól működött bevált.
    A mai napig megy a "sírás" jogosan ez miatt is,de a készítők részéről semmi pozitív válsz nem érkezett ,hogy egyáltalán megoldják é valaha is.
    Ahogy a hangok is borzalmasak de ezt is el kell fogadni.
    Itt elcsíptem a készítők részéről egy nyilatkozatot, ilyen marad azért mert bla,bla...
    Vissza térve a beállításra ,nem zárom ki hogy ha "széttúrod" a játékot nem lehet átírogatni dolgokat ....sok sikert hozzá...
    Én elfogadtam ilyennek ,persze nem örülök neki ,de szerencsére vannak dolgok amik azért kompenzálják az elődökhöz képest levő fejlődést...