Oldgamer#1933
Sziasztok!
No, bevált a tervem, tegnap sikeresen teljesítettem a TRIAL csőszállítós feladatot! :) Sőt, még maradt is 36 L üzemanyag a végére. A titok a vontatásban rejlett, igaz pár nem is olyan apró momentum kellett még hozzá.
Sorolom, hátha nekikezdtek ennek a feladatnak:
1. Féltávon lent van egy havas útszakasz, ne ott menjetek, hanem mellette pár m-re a kicsi havas bucka tetején végig, sok nafta megspórolható, plusz a fák segítenek a csörlő húzatásnál. ( a patakmederben lévő csőhöz menet )
2. Fontos! Ne menjetek be a patakmederbe a csőhöz a traileres kocsival, azt tegyétek le egy sík részen. A darussal menjetek a csőhöz, majd vontassátok ki előremenetben úgy a traileres kocsihoz, hogy a darugém ne legyen túl magasra állítva a borulásveszély miatt, de ne is legyen túl alacsonyra téve, ellenben a tartály elakadhat pár helyen. Ugyanez a stratégia kell legyen a fenti magaslaton lévő patakmederben heverő csővel szemben is. Vigyétek le a lenti sík területre, ott pakoljátok fel a traileres Paystar-ra.
3. A kiindulóponthoz ( lerakás ) való menet ne a szűk sziklás feljárót használjátok a szállítás útvonalaként ami a cél előtti szakaszon van, mert én ott pl mindig elakadtam a huppanónál. Kerüljétek ki a feljáró melletti havas, kissé meredek, de fákkal ellátott szakaszon, fel lehet menni, több fa között is, igaz csörlő használata ajánlott. Feljuttok a meredek feljáró elé, onnan könnyű már a célba juttatni a rakományt.
Sok sikert!