mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #1927
    "mint ha zsírral lenne bekenve a szikla" De örülök, hogy ezt nem nekem kellett leírnom!!! Már harmadszor türtőztettem magam, hogy "Már pedig nem picsogok!" De így, hogy másnak is szemet szúrt, beszállok!!! Én úgy fogalmaztam volna, hogy a sziklákon NULLA a kerekek oldaltapadása. Volt olyan, hogy egyszerűen lecsúsztam oldalra! Mintha azt szimulálná a játék, hogy benőtte a moha. Vagy épp jeges! Szóval el van bakterolva!

Oldgamer!
    Kérsz tőlem karácsonyra egy módosított váltót, amivel feleannyit SEM zabálnak a vasak? Csak viccelek. Úgy már nem lenne olyan élvezetes a játék. Kivéve, ha az élvezetet máshol keresed, és tele van a tököd az indokolatlanul - megalapozatlanul folyton-folyvást kifogyó naftával!
    Igen. Belenyúltam a váltókba is! És elégedett vagyok. Így megint szimpatikusabb a játék. Eggyel!

Van még egy dolog, amit szintén meg akartam párszor írni, de mindig megharagudtam a játékra és gyermeteg bosszútól vezérelve mégsem tettem. De így, hogy pennát ragadtam: Javítottak a vontatott jármű viselkedésén. Volt már róla szó, hogy irgalmatlanul bután, az-az szűken kanyarodik a vontatott jármű. Tulajdonképp ostobán. Azt vettem észre... bármikor is került bele játékba, hogy most már rátart. Mármint picit tovább engedi az elejét (Nagyobb íven fordul mint eddig) Meghatódtam! Kicsit olyan érzésem támadt, hogy van még remény...