-
En ma jottem ra hogy a jatekban aktivalhatom akar az osszes feladatot is.
Eddig ugy jatszottam hogy mindig csak egyet aktivaltam (ugy hogy odahajtottam az autoval a kijelolt mezobe hol kiirja mi a feladat, megmutatja a terkepen stb.), es mikozben azt a feladatot teljesitgettem, nem torodtem a tobbi feladat aktivacios mezejevel, elhajtottam mellettuk. Pedig siman felvehetoek azok is. Amit elvallalok az a terkep oldalso listajan befeheredik (az a kis irat ikon vagy mi a fene). Ezutan mar nem lesz az adott feladattal olyan "hiba" mint multkor amikor felhajtottam egy hegyre mert hogy onnan szep a kilatas, de nem ismerte el hogy teljesitettem, mert nem hajtottam el eloszor a feladat inditasanak az aktivacios mezejebe (ami persze teljesen mashol volt :)
Rendes terepes teherautom meg mindig nincs, a leghasznalhatobb egyenlore a legelso Fleetstar mert van elsokerek meghajtasa is. Persze meg orszaguti gumikkal futhat csak :) De a Scoutra mar rakhattam terepgumit. Figyelgettem a gumik fizikajat, es hat sajna nem vagyok veluk elegedett. Osszehasonlitottam a Mudrunnerrel, csinaltam is par kepet.
Ez itt egy kore hajtas esete: a felso sor a MR, az also a SR.
A Mudrunnerban deformalodik picit, a Snowrunnerban nem vettem eszre. Nem allitom hogy nincs a SR-ben gumideformacio mert neha mintha megmoccanna valami bizonyos eseteknel, de messze nem a MR szinvonalan. Itt a kore hajtasnal nem vettem eszre semmit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Remelem a nagy teherautoknak majd puhabb, deformalodobb gumijaik lesznek. Aki mar azokkal jatszik mit tapasztalt?
Peldaul a MR-ben a Kraz teherauto meg a Kirovec traktor voltak a kedvenceim, tobbek kozott a puhabb gumijaik miatt, szerettem figyelni ahogy gyurodtek. Nemcsak kore hajtasnal, hanem a rendes terepen is.
A masik osszehasonlitasom eredmenye sajna meg roszabb a SR-re nezve. Itt egy fatorzson valo athajtast figyeltem. A kepek magukert beszelnek (fent a MR, lent a SR).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A MR eseteben szepen szimulalja a dolgot, meg a gumi is eldeformalodik az agon. A SR esete siralmas: itt egyszeruen atmegy az agon, mintha valami hologram lenne. Azt figyeltem meg a SRben hogy amikor az elso kerek rahajt, az ag roppan egyet, porzik, es ezutan mar nem nagyon torodik vele a program. A MR-ben neha elofordult amikor nem tudott atgordulni az auto az agon, hogy elterelte a fa a kerekeket (mint a sinek a kisiklott vonatot). Persze a MR se volt tokeletes, neha a fa benyomodott a fold ala, az se volt koser hogy le voltak horgonyozva a terephez egy lathatatlan horgonnyal, nem volt az a csorlo ami felre birt volna vontatni egy ilyen szaraz fadarabot, max csak rangatni birta.
De mintha multkor itt olvastam volna hogy az uj patch majd fog valamit javitani ezeken a dolgokon is. Endy, valami tapasztalat ezen a teren?
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.05.25. 20:36:03