eta32#1681
Nos ezekről beszéltem...le van ez butítva-könnyítve annyira hogy ne okozzon gondot még egy 5 éves gyereknek sem.
A Mudrunner totál egyszerűnek tűnik ehhez képest de ott manuál "H" váltóval pedálos kuplunggal és hardcore modban már azért nem mindenki boldogulna el.
Főleg hogy ott vagy újrakezded az egész játékot ,még ha ki is lehet tolni 1-1 mapot 12-15 óra alatt újból,amit tuti nem sokan vállalnának be,vagy nagyon figyelsz mindenre.
Itt ilyen gond nincs ezért is veszik mint a cukrot még ha félkész is....
A nagy daruba ne nagyon éld bele magad ,én egy tartályos kamiont akartam az oldaláról a kerekére állítani ,de a darunak semmi hasznát nem vettem ,érdemesebb a jól bevált módszerrel talpra állítani.
Szerintem a darukat könnyebb terhekhez csinálták,de talán ez sem baj mert akkor mindent fellehetne emelni velük ....
Így aztán a daru hasztalansága miatt (ebben a szituba) más kamionnal nem tudtam talpra állítani olyan helyen volt,maradt az újra kezdés,vagyis a korábbi mentés betöltése.
Ha azt vesszük ez is "csalás",de azért amivel már elszórakoztam 1 órát és nem sikerült dűlőre jutnom ,akkor inkább kezdtem elölről még ha 1 órám el is ment így a semmibe.
Én óránként kilépek majd mentek,majd ha gond van akkor ezzel a módszerrel megoldom,.
Majd ha jön a mostani beta véglegesben már ezzel sem kell vesződni mert ott már gyakrabban menti az állást.
Én ennyi "csalást" könnyítést engedtem meg magamnak mindaddig míg a játékban nem lesz éremben hardcore mod,amire asszem sokat kell várni ,ha lesz egyáltalán...