Oldgamer#1673
Rebeka!
Igen, én is arra gondolok. De legalább így ennek tükrében van kihívás rendesen a játékban, legalábbis részemre értve. :)
Eta32!
Vagy azért mert vannak készítői hibák/hiányosságok, vagy azért mert léteznek csalási/trükközési lehetőségek, ezekkel valóban nem érdemes élni a játékban, hiszen pontosan a kihívásokat halasztjuk el, miközben ez lenne a lényeg ugye. Én pl próbálok minél kevesebb, nem túl izmos járművet használni, hiszen ahogy említetted, erősebbekkel túl könnyűek lennének a feladatok. Igaz azt tegyük hozzá, ahhoz hogy a legerősebb monstrumokhoz hozzáférhessünk, bizony nem kis számú kreditet ( is ) kell összegyűjteni, ami azt jelenti, jó pár ideig meg kell szenvednünk a játékban mire elérjük a kellően erős gépsárkányt. A Michigan-i pályák után ( ez volt/lesz számomra a tanulópálya )
a következő szakaszokon azt a célt tűztem ki magam elé, hogy a lehető legkevesebbszer kelljen a garázsba teleportálni magam, mert ez azt jelenti, elakadtam, felborultam, kifogyott a benzinem stb. Számomra ez a game over. Szóval adok magamnak pl 15 alkalmat hogy elvérezzek, így kűzdeni fogok azért, hogy "túléljem" a kalandokat. Ez a játék nem kimondottan játék az én szemember, hanem inkább egy hiánypótló szórakoztató valami, a sárdagasztás látványa, a logisztika az amiért ezt a game-et érdemes beszerezni.
Egyébként sok shooter stb játékban is léteznek gyárilag segítő lehetőségek ( időlassítás lövéskor, ellenfél láthatóságának elősegítése ) ezekkel sem szoktam élni, számomra ezek kisebbfajta csalások... gyerekeknek valók. :)