mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Rebekakocsis!
    Igen, nem fogalmaztam pontosan, természetesen a havas táj nem Michigan-ben van, gyors példaként hoztam csupán fel, hogy ott a Shevi szintén egész jól elevickél.
    Az összkereket nagyrészt használnom kell, hiszen a pálya 90%-ban sáros, csak hátsó hajtással nagyon nagy a csúszka-mászka, így kevésbé tudok spórolni az üzemanyagon. Egyébként a pillanatnyi fogyasztást nézve nem jelentős a különbség, nagy abroncsok esetében legalábbis.
    Úgy viszem át a járművet más pályákra ahogy írtad, nem veszem meg minfig újra...nem bírnám anyagilag. :) Sajnos az alap konstrukciót adja be valami miatt. Ps 4 pto-n játszom, lehet ennél ez egy bug vagy mi! Az összes járművem fényszórója nem világít, csak a fénysáv látható ( még ez a szerencse ) valamint a sárga figyelmeztető villogóm sem működik, csak valami szellem halvány sáv villódzik a búra mellett. Hm.. Egyik nap meg elvett 14.000 pénzemet a játék, nem hittem a szememnek, a garázsból meg eltűnt az egyik felfedezett autóm.
    Azért köszi, hogy próbáltál segíteni, ma azért még teszek pár próbát ahogy leírtad, hátha elbénáztam mégis valamit! :/