mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #1666
    Most kipróbáltam ezt a storageből való ide-oda lehet rakni a kocsikat dolgot.
    Eddig nem foglalkoztam vele ,de ha már szóba került megnéztem és tényleg így van.....
    Na ez is egy jó nagy BUG vagy akkor egy marhaság az egész játék úgy ahogy van.
    Minden régiónak meg van hogy melyik kocsit lehet és hol megvenni és használni.
    De így akkor ,Pl:bármelyik orosz gépet akár alaszkában akár az usában használhatjuk bármelyik mapon.
    Persze mindezeket fordítva is.
    Akkor minek a régió korlátozás ha egyszer teleportálhatunk mindent mindenhova????
    Na ez így már értelmetlen....számomra tuti, elég egyszer megvenni valamit és oda viszed ahova épp tetszik bármelyik régióban..... használhatod....akkor 2-3 erős orosz géppel és 1 felderítővel letolhatod az egész játékot kb a 15 szint után......de talán még előbbi szintnél is....
    Persze mindenki úgy játssza a játékát ahogy tetszik neki...
    Talán ezt még a készítők sem tudják ,legalább is még nem panaszkodott senki a fórumokon emiatt,persze ,nem olvasok el mindent én sem ,így lehet hogy felmerült a kérdés....minden esetre ez így nagyon fals egy dolog számomra....én tuti nem használom....