mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #1661
    Nos urak.
    Az én szemszögemből a tapasztalatok.
    Több mint 100 óra játékban eltöltött idővel a hátam mögött,az összes map mindenhol felfedezve (a legújabb orosz Rift is.)
    14 es szint ,de csak mert az elmúlt 4-5 napban nem toltam csak a betat próbálgattam valamennyit.
    Akár hányszor kezded újra a játékot minden mindig ugyan ott lesz, a mocsárban a kocsik is meg minden felfedezés is küldetés.
    Ami a felfedező kocsikat illeti.
    Nos mivel a Khant 39-et dlc-ként megkaptam a játékban nem kellett megvennem így értelem szerűen azzal fedeztem fel az amcsi mapokat.
    A Scout 800 addig volt meg míg felfedeztem ,majd azonnal eladtam,ahogy a Chevi CK1500-at is....
    Vissza térve a Khanra amikortól lehetett már a motort is feltoltam maxra "S" de az elején minden tuning nélkül mentem.
    Ez a kocsi mint írtam korábban mindenhol elment az amcsi mapokon, talán 2x kellett csörlőznöm,akkor is már az ablakon folyt be a víz....
    Elhúzta a 4 tengelyes pótot küldiben az emelkedőn felfelé...(ez már irreális volt de ez van) csupán próba kép toltam vele ezt is ,hogy mégis lássam az erőviszonyokat a játékban.
    Én is azt vallom sok küldikhez jók -kellenek ezek a dzsippek,mert szűk helyeken lehet velük menni,erdőkben.
    Én speciel sokszor rövidítek utakat így csak ezek a keskeny kocsik férnek át akár az erdőkben akár a szűk utakon való elfordulásnál....
    A Hummert még nem találtam meg ,azt sem tudom hol lehet ,de nem is kerestem nagyon,majd meg lesz egyszer....
    Alaszkában jobb híján az International Loadstar 1700-el toltam végig úgy hogy nem volt meg a rugó magasítás ,nem volt egyszerű ,de kihívás azért volt....
    Az Orosz mapon kezdtem a Khannal az elsőt ,de aztán a szintlépésemnek köszönhetően meg tudtam venni a YAR 87-t na ez a kocsi a tajgára készült.
    Felraktam rá minden elérhető finomságot.....
    Kell is nagyon oroszba,mert a 3. orosz mapon (a rift-en is van csak kevesebb) a "hígfolyós lekvárban" még ennek is küzdeni kell sokszor.
    Ezen a mapon felfedezhető elérhető (ingyé a tiéd)a TUZ 420 "tatarin" na ezzel aztán lehet döngetni árkon bokron meg van a maga varázsa.....
    A 4. orosz mapon megint kapsz egy ilyen TUZ 420-t csak meg kel javítanod.
    Vissza térve a YAR-ra elakadtam a kamionnal a sárban mert megálltam és elsüllyedt a saját súlyától ,na erre oda mentem a Yarral és kihúztam gond nélkül.
    Vissza térve arra hogy hova és milyen kocsikat tesz be a játék a 3. oroszra is betette a Chevi Kodiak C70 ..kihúztam az árokból kijavítottam,majd a saját erejéből nem tudott kijönni a sárból,egyszerűen nem ide való ,de eladom, arra jó lesz...ahogy a legtöbb talált ingyé kocsi is nálam erre a sorsra jut....